Vuoden 2017 Helmet -lukuhaaste!!

Helmet -kirjastot haastavat ihmisiä ympäri maailman jo kolmatta kertaa lukemaan kirjoja!

Lukuhaaste kannustaa ja ’pakottaa’ tarttumaan kirjoihin.. Haasteeseen voi kukin osallistua omalla tyylillään ja tavallaan, ja osallistumisen tulisi olla stressitöntä. Alta löytyvän linkin kautta pääsee käsiksi aiheiden listaan.

http://www.helmet.fi/lukuhaaste

lukuhaaste2017-tulostettava-fin-1

Olin kovasti mukana myös viime vuoden lukuhaasteessa, mutta kovin vajaaksi jäi lukemieni kirjojen lista kaikkien 50 kohdan osalta, mutta sain kuitenkin onneksi jotain luettua!

Kirjoja voi lukea missä muodossa haluaa, missä tahdissa itselle sopii, e-kirjoina, pokkareina, millä kielellä haluaa lukea, äänikirjoina kuunnellen.. Tyyli on jokaisella omanlaisensa ja yksi kirja voi sopia ja täyttää useampiakin 50 kohdan listalta.

"kirjahyllyni"
”kirjahyllyni”

Tällä kertaa aion hyödyntää viime vuonna jo hankkimiani e-kirjoja ja löysin jo muutaman mielenkiintoisen kirjan tämän vuoden ostoslistalle… Nämä ihan konkreettisia kirjoja ostettavaksi. Lisäksi täytyy käydä läpi myös omaa ”kirjastoa”. Ja lähisuvun piiristäkin löytynee kirjoja lainattavaksi…

Facebookista löytyy myös lukuhaasteeseen liittyvä Helmet lukuhaaste- ryhmä , josta löytyy linkkejä ja vinkkejä lukemiseen.

Itse aloitin jo eilen lukemaan e-kirjana Harper Leen ”Kaikki taivaan linnut” -kirjaa, jonka olin ostanut Elisa-kirjasta jo viime vuoden listalle.  Vaikka en ole montaa sivua vielä ehtinyt luka, pikaisella silmäyksellä tämäkin kirja sopisi ehkä täyttämään listalta jopa 3-5 kohtaa.

kaikki-taivaan-linnut

Näillä lähtee tämä vuosi 2017. Päivittelen toivon mukaan tätäkin haastetta pitkin vuotta, jos saisin tämän etenemään ja toteutettua.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s